Romantično ili glupo? Geste iz romantičnih komedija zbog kojih bi mogli dobiti šamarčinu!

Foto: Screenshot Youtube

KADA ih gledamo u filmovima, čine nam se kao simpatične male geste kojima glavni glumac pokušava osvojiti djevojku, ali u stvarnom životu bi vjerojatno dobio šamar. I dalje će nam biti romantične na filmu, ali zahvalne smo da ih nitko neće napraviti za stvarno.
 
Farbanje nosa
 
Klasična scena u filmu: par koji se tek upoznaje odlazi na zajednički tečaj slikanja ili kuhanja, a zaigrani muškarac u jednom trenutku odlučuje da bi bilo baš simpatično pošarati svoju pratilju temperom po nosu ili ju posipati brašnom po kosi. U filmu će junakinja sramežljivo odmaknuti glavu i nasmijati se, ali u stvarnom životu, većina će vikati na tipa.
 
Nasilno bacanje u bazen
 
Opet, u filmu je sasvim romantično. On je u bazenu, nagovara ju da uđe, a ona se nećka jer joj je hladno i vjerojatno nije obrijala noge. Većina bi žena u stvarnosti otišla, većina bi muškaraca odustala, ali u filmu se događa opcija B: on ju hvata za ruku i povlači u bazen. Ona pada i smije se, iako je vjerojatno upravo ostala bez mobitela i dokumenata.
 
Uhođenje
 
Njih dvoje se nikada nisu upoznali, ali on zna sve o njoj. Zna gdje živi, koja joj je najdraža pjesma, a pred kuću joj se pojavljuje sa kazetofonom i pjeva joj. Slatko na filmu, ali većina bi žena zbog takvog tipa tražila sudsku zabranu pristupa.

Javno sramoćenje
 
Heath Ledger u filmu "Deset razloga zašto te mrzim" se penje na tribinu i pred svima pjeva pjesmu Juliji Stiles, koja je posramljena, ali ipak uživa. U stvarnosti bi većina žena pobjegla glavom bez obzira, bio to Heath Ledger ili bilo tko drugi.