Seksi kampanjom u stilu filma "Noćni portir" Cro-A-Porter najavio novu sezonu

Foto: Joanna Paciorek

CRO A Porter vodi nas na još jedno uzbudljivo modno putovanje, ovog puta u prostorima Jadran Filma, u Studiju 2.

Novi modni spektakl Cro A Porter najavio je atraktivnom crno-bijelom kampanjom koju je snimila talentirana osječka fotografkinja Joanna Paciorek, dok je za kreativno vodstvo zadužen Viktor Drago.

Cro a Porter ULTIME održat će se od 9. do 12. 04. 2014., a na njemu će svoje nove kolekcije predstaviti  eminentna imena hrvatske modne  scene.

Čije ćemo revije gledati na ovosezonskom Cro A Porteru?

Seksi i uzbudljive scene priuštit će nam tako Manuel Maligec, Hippy Garden i Linea Exclusive, glamur coutura - Matija Vuica i Boris Pavlin, filmski chick -  duo TWINS i Sonja Lamut. Za vječne klasične scene pobrinut će se Nebo, Tatjana Pantoš, Arileo te modna kuća Mak s Teom Perićem. Novu energiju donose Vedrana Mastela, Petra Vuletić i Saša Hortig, Mario Vijačkić, pobjednici Fashion Incubatora, a iznenađenja spremaju povratnička Lokomotiva, Ivan Ledenko, Anamarija Asanović, JET LAG, Yuniku, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić te Mariposa Kristine Bradač.

Avangardna poslastica  XD Xenie Design, Etne Maar, MAYN Maje Podrug, Madame Demode te Tomislava Bahorića, zadovoljit će ukus modnih dekonstruktivista, a njima se pridružuje i Even  East Vedrana Sardelića te berlinski muškarac Ivanman. Za spektakularni finale pobrinut će se slavni Zigman!

Psst! Zvijezda ovosezonske kampanje ULTIME je  plavuša Luna Valas, djevojka koja je svoje prve korake napravila na pisti Cro A Porter-a, a trenutno gradi inozemnu karijeru u Milanu i Parizu. Svojim promjenjivim izgledom, od mlade djevojke, u tren se transformira u fatalnu filmsku plavušu, poput Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, modela Claudie Schiffer te neodoljivo podsjeća na pjevačicu Madonnu.