"Seksi" pokreti dekodirani: Što njegove taktike u krevetu govore o njemu

TIJEKOM seksa često radimo "čudne" pokrete i grimase koje ne možemo kontrolirati jer ih većinu puta nismo ni svjesni. No pustimo na stranu obostranu napaljenost i želju za divljim seksom. Jasno nam je da se oboje ponekad zanesete, no ako tvoj tip redovito radi dolje navedene stvari, mogla bi se zapitati ima li smisla uopće s njim nastavljati:


Pneumatska bušilica


Nismo naivne i znamo da im treba puno kraće kad su s nama nego kad su sa...rukom. Kad bi se njih pitalo, sve bi bilo gotovo unutar 30-ak sekundi. Svoj orgazam odgađaju radi nas, što je vrlo pohvalno. Ako imaš osjećaj da vodiš ljubav sa pneumatskom bušilicom, vjerojatno spavaš sa tipom kojeg nije previše briga za tvoje potrebe. Takva će vrsta frajera kad nešto poželi to i dobiti, bez obzira na želje i potrebe drugih, što nije odlika partnera za poželjeti.

Bacač ručnika

Seks je pomalo prljava igra i ponekad je potreban ručnik da bi se počistio nered nakon orgazmičkih grčenja. Grozno je ako ti frajer "dobaci" ručnik, okrene leđa i ležerno odšeće do druge sobe, ostavljajući te na krevetu kao komad mesa. Da je stvarno brižan, osim sebe, pobrisao bi i tebe. Nježno.

"Mrtav" odmah nakon seksa

Ako ti frajer zaspe odmah nakon orgazma ne znači nužno da je kreten. Većina njih to želi napraviti gotovo uvijek i odmah nakon osjećaja olakšanja, no očekujemo da se prvih nekoliko puta od toga suzdrže. Uostalom, što bi trebala napraviti ako ti se onesvijesti kad si ti kod njega? Raskomotiti se kao da si doma? Složiti si sendvič? Prekopati njegovu DVD kolekciju i odgledati film? Dobar će se tip sigurno potruditi ostati budnim barem nakratko. Možda samo nije naučio neke činjenice glede žena, a jedna od njih je ta da se volimo maziti nakon seksa.

Predigra - nula bodova


Takav je frajer ili neuk ili sebičan. Želiš li stvarno biti s frajerom koji toliko nema pojma o ženama da ne zna neke od najopćenitijih činjenica koje nas se tiču? Zamisli samo kakav je tek glede drugih stvari. Opet, ako je toliko sebičan da ga nije briga uživaš li s njim dovoljno, vjerojatno će takav biti i u drugim područjima veze.