"Sirenine suze": Ekstra - šljokičasti lakovi za kojima ćemo patiti ovog ljeta

Foto: Models Own

SVI ZNAMO kako dobro izgleda kad nokte premažemo lakom sa šljokicama, a brand Models Own tvrdi kako su njihove šljokice "najsjajnije na svijetu".

Njihovi novi lakovi namijenjeni za ljeto 2013. podsjećaju na sunčani odbljesak u moru pa je ova kolekcija stoga prikladno nazvana "Splash Collection".

Lakovi u hit bojama mogu se koristiti zasebno, ali i u kombinaciji s bilo kojim drugim lakom, a njihovi originalni nazivi jednostavno su neodoljivi.

Nas je najviše privukao lak naziva "Mermaid Tears" u ljubičastoj boji, a obožavatelji ovog branda mogu se odlučiti i za plavi "Aqua Splash", ružičasti "Pink Paradise", crveni "Red Sea" i zlatno - žuti "Golden Shore".

Premda se ovaj brand ne prodaje u našim drogerijama, uskoro ćete ga moći kupiti i na ASOS-u koji ima besplatan shipping.

Psst! Brand Models Own uvijek je inovativan pa je tako nedavno izbacio i kolekciju od 5 lakova pod nazivom Ice Neon. Ovi lakovi svijetle u mraku, a s obzirom na to da djeluju na istom principu kao i svjetleći štapići, moraju se držati u frižideru. Genijalno, zar ne?