Slavne i bogate prije 30. rođendana: Koliko točno zarađuju i na što troše ove 3 cure?

Foto: Complex, Notion, Interview, Tumblr , Screenshot Video

ZNAMO da se radi o milijunima, no koliko zapravo zarađuju 3 trenutno najpopularnije celebrity cure u ranim i srednjim dvadesetima - Rihanna, Jennifer Lawrence i Miley Cyrus?

Časopis Hallo otkrio je o kojim je ciframa riječ te na što novac troše ove popularne cure.

Miley Cyrus (21)

Možda mislite da je njezino ponašanje na stageu van svake pameti, no ova plavokosa mršavica dobro zna što radi. Nakon ogromnog uspjeha albuma Bangerz, Miley je krenula na turneju upotpunjenu nezaboravnim showom, plesačima i kostimima te tako samo u 2013. zaradila nevjerojatnih 76.5 milijuna dolara.

Na što troši?

Miley obožava rijetke beauty proizvode pa je tako za crni lak za nokte u kojem se nalaze pravi dijamanti od 267 karata (Azature: Black Diamond) izdvojila čak 250 000 dolara!



Jennifer Lawrence (23)

Najsimpatičnija mlada holivudska glumica, Jennifer Lawrence miljenica je publike, režisera i modnih dizajnera, a scenariji za uzbudljive nove filmove ne prestaju stizati na njezinu adresu. Naravno, zvijezda filmova The Hunger Games, American Hustle i Silver Linings Playbook sve to zna dobro naplatiti pa tako zarađuje 26 milijuna dolara godišnje. Naravno, to ne uključuje 20 milijuna dolara koje je dobila od kuće Dior kako bi postala njihovo novo zaštitno lice.

Na što troši?


Plavokosa Jennifer navodno je vrlo skromna i ne razmeće se svojim novim bogatstvom. Najviše ju veseli činjenica što se sada može brinuti o roditeljima koji su godinama ulagali u nju te pomoći članovima obitelji.



Rihanna (26)

Zločesta cura RiRi reda hit za hitom pa tako zarađuje nešto više od 13 milijuna dolara godišnje. Uz to, zaštitno je lice brojnih brandova, a jedan joj je londonski shopping centar dao 8 milijuna dolara kako bi se pojavila i upalila božićnu rasvjetu.

Na što troši?

Na sve! Rihanna je odlučila uživati u svojim milijunima pa troši na ekstravagantne zabave, egzotična putovanja i skupu dizajnersku odjeću. Samo frizera plaća 2 000 dolara tjedno. Šuška se kako je kupila trošnu vilu na Beverly Hillsu zbog koje je skoro bankrotirala.