Što mu je to Kim rekla?! Otkriven pravi razlog Robovog nedolaska na vjenčanje!

Foto: Instagram, JLP

AKO je sve istina, i mi bi razmislili o svom dolasku.

Još od slavnog vjenčanja Kim i Kanyea, od prije tjedan dana, raspravlja se o potencijalnim razlozima izostanka mladenkinog brata Roba Kardashiana s tako važnog događaja. I dok su se pojavile glasine kako Rob zbog problema s kilogramima nije htio biti dio obiteljskih fotografija, na površinu su isplivali novi detalji.
 
Kako prenosi poznati celebrity bloger Perez Hilton, Rob je takvu odluku donio zbog sestrinih optužbi kako on prodaje negativne priče tabloidima, a navodno se i rugala njegovoj težini. Navodno je nekoliko svjeoka potvrdilo kako je Rob napustio Firencu dan ranije i to u suzama.
 
 
"Kim i Rob ne pričaju već mjesecima. Ona misli da je on lijenc i da sramoti obitelj svojim fizičkim izgledom. U Parizu su se jako posvađali, jer je on cijelo vrijeme bio loše volje, a pale su i teške riječi. Tijekom svađe Kim mu je rekla kako misli da on prodaje negativne priče o njoj novinarima, a to je Roba najviše razljutilo, jer on to nikada ne bi učinio. Zato je i spakirao stvari i otišao dan prije vjenčanj, a i ne razumije cijelu tu strku, s obzirom da je ovo njezino treće vjenčanje", otkrio je nepoznati izvor.
 
Nama se čini kako je Kim ovaj put pretjerala...