Teatralni Ivica Skoko podigao prašinu novom kampanjom posvećenoj divama!

Foto: Šime Eškinja

HVALJENI hrvatski dizajner Ivica Skoko svojom se najnovijom kampanjom odmaknuo od uobičajenih modnih priča te svoje najnovije modele predstavio na vrckast i pomalo teatralan način.

Naime, popularni Ivica svoje je prekrasne romantične toalete odlučio predstaviti provokativnim fotografijama na kojima, uz plavokosu manekenku Nevu Cirkveni poziraju i 84-godišnja Bessie Antoaneta Milić te Diva Galaksija - prva hrvatska drag queen zvijezda. Kolekcija je nastala u suradnji s brandom Illamasqua koji je poznat po svojim ekscentričnim i neobičnim lookovima te ideji da je svaka žena diva - lijepa i zanimljiva, bez obzira na to koliko imala godina.

 "Nisam se puno odmaknuo od svog bazičnog izričaja, no ubacio sam nekoliko boja tako da ovoga puta moji modeli nisu u crnim večernjim haljinama iako su mi one najdraže i moj zaštitni znak. Koristio sam trodimenzionalnu čipku i aplikacije iste što je pridonijelo finoći modela. Ovoga puta vratio sam se voljenim divama... Danas u 21. stoljeću želim predstaviti divu kao senzualnu i ženstvenu bez obzira koliko godina ima, čime se bavi, kakav joj je lifestyle ili je možda drag queen... Ovom kolekcijom slavim ženu i njezinu ljepotu u svim generacijama. Logičan odabir za make up kolekcije DIVE upravo je Illamasqua zbog slične filozofije koja slavi posebnost, individualizam i toleranciju.", izjavio je Skoko.

Atraktivne fotografije snimio je Šime Eškinja, a svoju najnoviju kolekciju, posvećenu ženama koje žele probuditi divu u sebi, dizajner će predstaviti  u petak, 18. listopada, u 19:30h, na nadolazećem Fashion.hr-u.