U spavaćoj sobi: Pravila koja on smije prekršiti

IAKO se seks u umovima muškaraca i žena percipira drugačije, s intimnošću to nije slučaj. Vođenje ljubavi s razlogom se tako naziva budući da seks prelazi granicu pukog zadovoljavanja te traži povezanost na dubljoj razini. Tvoj muškarac nije kao svi ostali pa stoga i u spavaćoj sobi zaslužuje bolji tretman nego što su ga imali ostali. Dozvoli mu prelaženje granica koje si postavila davnih dana i koje za njega ne bi trebale vrijediti:

Ne diraj mi kosu

Dozvoli mu da s tvojom kosom radi što god ga je volja. Naravno, ovdje se ne podrazumijevaju ozbiljne ozljede i ostajanje bez cijelog pramena vlasi. Muškarci vole svoje prste provlačiti kroz dugu kosu, a ponekad ju i malo žešće povući u trenutku vrhunca.

Ugrizi i lagani udarci

Udarci, osim u spavaćoj sobi, razlog su pozivanja policijskih redarstvenika. Ali kad se radi o onim laganijim tijekom seksualnog uzbuđenja, ni ti ni on se nećete buniti. Suptilna, dobronamjerna agresija može biti vrlo seksi.

Nema pljuvanja

Seks je jedino vrijeme kad svom muškarcu možeš dopustiti da na tebe izbaci malo više sline, no ne mislimo na facu! Ponekad je potrebno nešto više vremena kako bi ljubavni sokovi potekli, a slina je jedan od praktičnijih lubrikanata u slučaju da nemate nešto kvalitetnije pri ruci. Plus, time mu daješ do znanja da si pred njim skroz opuštena.

Obraćaj mi se s poštovanjem

Palite li se oboje na proste riječi, nema razloga da ih ne uvedete u spavaću sobu kako biste malo začinili ljubavni život. Spominjati mačkicu, ali ne u smislu kućnog ljubimca, može biti vrlo napaljujuće. Nije mu cilj uvrijediti te nego u tebi probuditi tigricu spremnu na divlje igrice među plahtama.