Viralni hit: Tko je urnebesni frajer koji radi špage po New Yorku?

Foto: Instagram, Screenshot Youtube

SIGURNO si ovih dana vidjela urnebesni video slavnog "špagatora".

On je postao pravi internetski hit, iako je ljubiteljima "glupave komedije", poznat još od prošle godine, kada je kao 18-godišnjak postao zvijezda Vinea, svojim zabavnim videima. No, posljednji video uradak, na kojem radi špagu po new Yorku, oduševio je baš sve te poharao internet.
 
 
 
Njegovo ime je Logan Paul, a svoje obožavatelje na društvenim mrežama broji u milijunima. "Mislim da svoju popularnost mogu zahvaliti činjenici da radim sve što drugi ljudi ne žele raditi", priznao je u jednom intervjuu.
 
 
Neki od njegovih najvećih viralnih hitova, osim ovog posljednjeg, uključuju ples na ledu, "plivanje"  po supermarketima, lijepljenje samog sebe za sjedala automobila potpunih stranaca i slične ludorije.
 
 
No, nemoj se dati zavarati da je to lak posao. Paulu je potrebno oko 5 sati  za jedan video i ponekad i do 100 puta da snimi jedan isječak videa. "Mislim da je to glavni razlog zašto sam uspio. Ništa nisam promijenio, samo izađem van i ponašam se kao budala, kao i uvijek", otkrio je.
 
 
Njegovi bivši kolege iz škole tvrde kako je uvijek bio razredni klaun te kako nije imao problema s tim da napravi javnu scenu. Uz to, Paul puno radi na samopromociji, a sve je to dovelo do svjetskog uspjeha.
 
 
Želimo mu još puno dobrih ideja i zabavnih videa.