Adriana Đurđević prošetala skupe sandale koje su tiha patnja ljubiteljica cipela

Foto: Instagram

Djevojka našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, Adriana Đurđević posebnu ljubav gaji prema neobičnim, ali i skupim cipelama. Stoga uopće ne čudi što je već nabavila jedan od trenutno najpoželjnijih modela tenisica za kojima luduje modni svijet, iako će se mnogi složiti da su prilično ružne. U njenoj zavidnoj kolekciji s potpisom slavnih dizajnera sakrile su se još jedne tenisice oko kojih se vode pravi modni ratovi. Riječ je o zlatnim Guccijevim glomaznim tenisicama ukrašenim šarenim kamenčićima, čija se cijena penje do skoro 12.000 kuna

Ipak, čini se da se s dolaskom toplijih dana probudila romantičarka u njoj pa je odbacila sve one glomazne, neobične modele cipela i okrenula se fantastičnim modnim komadima o kojima maštaju mnoge ljubiteljice mode. Ovog puta riječ je o dizajnu Sophie Webster koja uvijek uspije oduzeti dah svojim zanosnim kolekcijama, a mnogima je najpoznatija upravo po korištenju nezaobilaznog motiva leptira koji krasi i sandale Adriane Đurđević.

Za šetnju Dubrovnikom odjenula je pravu ljetnu kombinaciju, upečatljivi, na dijelovima prozirni ružičasti bodi i kratke hlačice, a na noge je obula Sophijin bijeli model sandala ukrašen zlatnim leptirom. Zahvaljujući ružičastim detaljima, poput obruča za kosu i ruža na usnama, Adriana izgleda poput prave moderne Barbie.

Istim modelom sandala, ali u nešto odvažnijoj kombinaciji boja, pohvalila se nedavno i Severina, a rad ove dizajnerice obožavaju i brojne slavne dame poput Kylie Jenner, Nicole Scherzinger, Mariah Carey, Gwen Stefani i mnogih drugih

Ako i vi poželite svoju kolekciju cipela obogatiti upravo ovakvim sandalama kakve nosi i lijepa Adriana, za njih ćete morati izdvojiti oko 4200 kuna, dok cijena pojedinih drugih modela ide i do 5500 kuna.