Advent u Zagrebu: Poznate Hrvatice uživaju u blagdanskom ugođaju

Foto: Instagram

NAJBOLJA europska adventska destinacija privukla je brojna poznata imena.

Ako je suditi prema gužvama na zagrebačkim ulicama, ovogodišnji Advent mogao bi nadmašiti sva očekivanja. Osim brojnih koncerata, predstava i drugih nastupa, ulicama će se širiti miris kuhanog vina, ali i slasnih delicija iz cijeloga svijeta. Zagreb u ovo doba godine nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih posjetitelja.

Zato ne čudi što su domaće zvijezde među prvima provjerile što nas očekuje u narednim danima.

Iva Šulentić

Jedinstvena kao i uvijek, voditeljica je svima uputila poziv koji se ne odbija.

"Ima tih nekih prijatelja s kojima možeš povest ozbiljne razgovore o životu / zajedno radit na super projektima / ili, pak, plesat i umirat od smijeha. Rea je 3 u 1. I tako je ona bila mačka, ja jelenova prija, zajedno smo bile lovci na šubare i nismo bile nimalo čudne u Čudnoj šumi! Dođi i ti, sestro, brate, zagrebački je Advent počeo", napisala je Iva ispod fotografije na kojoj pozira s prijateljicom.

Nataša Janjić

Glumica je u pratnji obitelji i prijatelja u Zagrebu uspjela (već) pronaći i Djeda Božićnjaka. Kako kaže, to je samo zato što su ove godine svi zajedno bili jako dobri. Tko zna, ako i vi prošetate ulicama glavnog grada možda ga i vi negdje "ulovite" i šapnete mu svoje želje.

Ornela Vištica

Uzbuđenje zbog predbožićne atmosfere koja je zavladala gradom ne krije ni Ornela Vištica koja se jednostavno ne može odlučiti koji joj je dio Zagreba trenutno najdraži i najljepši.

"Večeras štengama na Gornji grad, Klovićevi, pa Stross, Tomislavac, Glavni... I zapravo sve je predivno", napisala je glumica te dodala kako zima nosi svoju čaroliju i ljepotu.

Maja Šuput

Najangažiranije ime domaće glazbene scene na ovogodišnjem Adventu sasvim sigurno je Maja Šuput. Naime, pjevačica se bacila u biznis te na jednom od štandova prodaje različite delicije, ali i mogućnost da zapjevate s njom.

Ella Dvornik

Naravno, priliku da pokaže svoj glazbeni talent na štandu Maje Šuput nije propustila niti Ella, a iskoristila je priliku i da snimi jedan selfie s pjevačicom te sve obožavatelje pozove da im se pridruže na Adventu.