Ako vam nedostaje modne inspiracije, pogledajte fotku Ive Radić s prijateljicama

Foto: Instagram

IVA RADIĆ i njene prijateljice na jednoj fotografiji uspjele su zabilježiti sve trenutne modne hitove. No s obzirom na to da je ova bivša manekenka, a danas uspješna modna urednica, već nebrojeno puta dokazala da modu ima u malom prstu - to nikoga nije previše iznenadilo.

Ove zgodne dame iskoristile su ljetovanje za zajedničko druženje te izlazak tijekom kojeg su sasvim sigurno svi pogledi bili usmjereni samo prema njima.

Iva je još jednom odlučila spojiti nespojivo pa je uz pomoć mini šljokičaste haljine kombinirala pomalo zaboravljene gladijatorice te je složila stajling za pamćenje. No pažnju su privukle i druge dame koje su, kao da su se dogovorile, pokazale modnu svestranost svojeg društva.

Našlo se tu svega, od neizbježnih točkica koje su ovog ljeta pravi "must have" pa sve do male bijele haljine koja je tijekom vrućih dana savršena zamjena za klasičnu crnu haljinu kakvu gotovo svaka žena ima u svom ormaru. Iako, kada temperature krenu opasno rasti, većina potpuno zaboravi na trendi kožne modne komade, ove ljepotice dokazale su da koža odlično izgleda i na kratkim hlačicama. Osim toga, lepršavi materijali i zanimljivi uzorci jamče odličan stajling.

Modno šarenilo koje zaslužuje stilsku peticu!