Alicia Keys je dobila gažu na koju su žene čekale 14 godina

Foto: Instagram

SLAVNA pjevačica je na svojem Instagramu podijelila sretne vijesti.

Dobitnica 15 Grammyja Alicia Keys ove će godine voditi svečanu dodjelu glazbenih nagrada koja će se održati 10. veljače te tako biti prva žena nakon 14 godina kojoj je dodijeljena ta dužnost.

Posljednja voditeljica Grammyja bila je Queen Latifah 2005. godine, a nakon nje su dodjelu vodili samo muškarci. A osim što će Grammyje ponovno voditi žena, vjerujemo da Alicia na dodjeli neće nositi šminku, jer je prije nekoliko godina svečano objavila da odustaje od nje, što je također dosta revolucionarno.

"Znam kakav je osjećaj biti na toj pozornici. Znam kako je to biti ponosan na svoj rad i dobiti priznanje za to. Jako sam zahvalan što ću ja sada moći drugima prenijeti tu energiju. Ovo je nešto novo. Ovo je nevjerojatno. Mislim da tajming nije mogao biti bolji", napisala je pjevačica na svojem Instagramu. 

Alicia je objavila i video na YouTubeu naziva "I'M HOSTING THE 2019 GRAMMY'S" (Ja vodim Grammyje 2019.) u kojem su prikazane snimke s proba za nadolazeću dodjelu.

"Iskreno, osjećam se jako uzbuđeno i sretno jer mislim da je ovo sjajna prilika da s drugima podijelim tu energiju i podignem raspoloženje ljudima, posebice mladim ženama koje su normirane. Sa svima njima osjećam sestrinsku vibru. A tko je najbolja sestra na planeti? JA!" rekla je pjevačica u videu. 

Alicia je na svojem Instagramu podijelila i video u kojem svojoj djeci govori sretnu vijest i koji je nasmijao javnost jer njeni sinovi, izgleda, do sad nisu čuli za Grammyje pa nisu bili ni posebno impresionirani.

Podsjetimo, Alicia je od 2002. redovita dobitnica Grammyja, a tada ih je osvojila čak pet komada uključujući i one za najboljeg novog izvođača te najbolju pjesmu godine koju je dobila za hit "Fallin".