BeautyBox daruje povodom rođendana!

Foto: Promo

BEAUTYBOX ušao je u rođendanski mjesec.

Već tri godine kutijice sreće na kraju mjeseca stižu u ruke ljepotica. Pune tri godine iz mjeseca u mjesec drugačiji dizajn kutije, najmanje šest proizvoda, vrhunska kozmetika i samo najbolja iznenađenja! Razloga za slavlje je i više nego dovoljno, a BeautyBox OPET je iznenadio! Ovaj put svoje najdraže pretplatnice daruje s Nikel Tonikom Alpska Ruža, proizvodom u vrijednosti od 250 kuna.

Kako do najboljeg poklona?

Postoje čak tri opcije. U svoju narudžbu dodaj jednu od njih:

1.     Lipanjski BeautyBox + Special Edition BB by Rober Sever.

2.     Lipanjski BeautyBox + Special Edition BB by Oriflame.

3.     Special Edition x2.

U jednoj od ove tri kombinacije stiže proizvod čija je vrijednost gotovo tri puta veća od cijene kutijice sreće. Ne zaboravi u napomenu napisati „NIKEL“. To je tvoja tajna šifra uz pomoć koje ćeš postati sretna vlasnica vrhunskog proizvoda, cijenjenog brenda. Akcija je ograničena i vrijedi do isteka zaliha.

Zašto želiš lipanjski BeautyBox?

Kutijica sreće koja krije više od pet proizvoda, čija vrijednost i nekoliko puta premašuje cijenu kutije, pravi ljetni dizajn – dovoljno su dobri razlozi da ODMAH klikneš na www.beautybox.hr i napraviš nešto za sebe!

Doznaj što se to krilo u prijašnjim kutijicama sreće!

Ako se želiš osjećati još posebnije, imamo rješenje! Special Edition BB by Robert Sever ili by Oriflame potpuno su specijalizirane kutije uz pomoć kojih ćeš u sekundi nadopuniti svoju zalihu kako beauty proizvodima tako i šminkom.

Znaš što je najbolje?! Ovim kombinacijama automatski štediš jer cijena dostave PADA! Punu cijenu dostave od 25 kuna, platit ćeš samo za prvu kutiju, a za svaku dodatnu u istoj narudžbi simboličnih pet!