Bella Hadid novom bojom kose potvrdila odvažan trend za zimu

Foto: Instagram, Getty Images

SLAVNA manekenka Bella Hadid na reviji modne kuće Dior u Tokiju predstavila je novu boju kose. 

U skladu s modom koja se ove sezone obojila u kričave neonske boje, manekenka je svoju tamnu kosu obogatila s par pramenova u jarkoružičastoj nijansi.

Bella je svoje nove pramenove iskombinirala s čarapama koje je nosila na reviji, a oba ružičasta detalja su sjajno podigla njen zagasiti stajling.

Novom frizurom manekenka je potvrdila da ružičasta kosa ne izlazi iz mode ni ove sezone, a s obzirom na to da svako malo neka slavna dama odluči napraviti pramenove ili obojiti cijelu kosu u ovu razigranu nijansu, čini nam se i da se to neće dogoditi barem još par nerednih godina. Nedavno je i Julia Roberts svoju kosu obojila u ružičasto, ali u puno nježniju nijansu.

No vratimo se ponovno na Bellu koja nam je pokazala kako u trenu i na suptilan način učiniti frizuru i cijeli svoj look zanimljivijim.

Inače, manekenka je u Tokio stigla iz Hong Konga gdje je njen dečko The Weeknd imao koncert.

"Volim te Starboy", napisala je Bella ispod snimke s koncerta koju je objavila na svojem Instagramu referirajući se pritom na naslov jedne od njegovih pjesama. 

Par je nakon pomirenja bliži nego kada su prvi put bili u vezi, a šuška se i da The Weeknd uskoro planira kleknuti pred Bellu.