Bivša djevojka princa Harryja jučer je osvojila London haljinom i ljepotom

Foto: Splash News

SREĆOM, Meghan nije bila na dodjeli.
 
Prije nego što je britanski princ Harry sreo Meghan, tu je bila Cressida Bonas, atraktivna plavuša koja je u vezi s njim provela 2 godine, a konačni prekid dogodio se u travnju 2014. godine.
 
Par se nekoliko puta mirio, no nikako nisu uspijevali, a Cressida je u jednom intervjuu prošle godine priznala kako veza s Harryjem nije bila poput bajke, kako bi se možda očekivalo.
 
 
"Kada vas jednom svrstaju u taj kalup, toga se nemoguće riješiti. Zauvijek ste samo prinčeva djevojka", rekla je Cressida koja gradi karijeru glumice, a veza s najpoželjniji neženjom na svijetu otežavala joj je posao, a otežava ga i dan danas.
 
"Neke su ti mogućnosti zauvijek ukinute. To frustrira. Tako su me gledali i nakon što smo prekinuli. Moram se truditi dvostruko više u svom poslu da bih dokazala da nisam samo bivša djevojka princa Harryja", rekla je Bonas.
 
 
Princ i ona navodno nisu ostali u dobrim odnosima, zbog čega na njezinu adresu neće stići pozivnica za kraljevsko vjenčanje, dok će još jednoj bivšoj curi, Chelsy Davy, navodno stići, jer su nakon prekida veze ostali u više nego korektnim odnosima.
 
 
A upravo je Cressida sinoć bila jedna od glavnih zvijezda dodjele BAFTA nagrada u Londonu, gdje je zasjala u prekrasnoj crnoj haljini i s odličnim make up-om i frizurom, a čitavu večer nije skidala osmijeh s lica. A moramo priznati kako joj kraća kosa stoji odlično, a i boja će mnogim ženama poslužiti kao inspiracija za sljedeći odlazak frizeru.
 
Ljepota i elegancija u jednom, bravo Cressida!