Bivši dečko Kim Kardashian u izlasku sa suprugom koja je njezina kopija

Foto: Splash News, Instagram, X17/Getty

PRIJE Kanyea, tu je bio Reggie Bush.

Iako je posljednjih godina u skladnom braku s reperom Kanyeom Westom s kojim ima troje djece, 37-godišnja starleta Kim Kardashian prije njega nije imala previše sreće u ljubavi.
 
 
Iza nje su tako dva propala braka: s glazbenim producentom Damonom Thomasom koji ju je navodno fizički i psihički zlostavljao te košarkašem Krisom Humphriesom s kojim je izdržala svega 72 dana, a košarkaš se nakon razvoda na sve moguće načine pokušao dokopati njezinog novca.
 
 
No tu su bile i brojne propale veze, kao ona s reperom Ray J-jem s kojim je snimila porno uradak koji ju je proslavio, i koji ju nakon prekida također nije štedio, ali i zvijezdom NFL-a, Reggiejem Bushom s kojim je bila nekoliko godina.
 
 
A nakon konačnog prekida, Reggie je utjehu pronašao u Lilit Avagyan koja mu je postala i supruga, a par danas ima i dvoje djece. I to ne bi bilo ništa čudno da dotična ne izgleda kao kopija Kim Kardashian, kako u licu, tako i po bujnim oblinama kojima se često hvali na sve strane.
 
 
Par je sinoć viđen tijekom izlaska u jednom noćnom klubu u Zapadnom Hollywoodu gdje nas je Lilit još jednom podsjetila na Kim, iako sada njeguje vrlo kratku kosu kakvu starleta ne nosi, no sličnost je i dalje velika.
 
 
Procijenite sami.