Bogata nasljednica Petra Ecclestone još je jedan dokaz da se stil ne kupuje novcem

Foto: Splash, Getty

KĆI vlasnika Formule 1 i Riječanke Slavice Radić može si priuštiti što god poželi.
 
No izgleda da nema tog novca koji može kupiti dobar stil, bar ako je suditi po njenom posljednjem outfitu. Petra Ecclestone za praznike je sa sestrom Tamarom otputovala u Los Angeles, gdje je ispred jednog restorana uhvaćena u izdanju od kojeg bole oči. Traper jakna posuta raznobojnim šljokicama osigurala joj je sve poglede, iako bi joj, zbog ostatka outfita, bilo bolje da je prošla neopaženo. 
 
 
Petra je kičastu jaknu iskombinirala s ružičastim baršunastim topićem i kožnim tajicama koje joj nikako ne stoje te samo ističu njen manjak kilograma. Cipele nećemo ni komentirati, samo ćemo reći da su savršeno zaokružile ovu besmislenu kombinaciju.
 
 
A prizor nije ništa bolji ni sa stražnje strane i teško je povjerovati da se ova mršavica nekoć nalazila na listama najseksi žena na svijetu, kao i da je majka troje djece.
 
 
Iako je i u prošlosti često bila na udaru kritika zbog mršavosti, nakon razvoda je smršavila još više. Podsjetimo, Petra je od 2011. godine bila u braku s 35-godišnjim milijunašem Jameson Stuntom, od kojeg se razvela prošlog ljeta jer ju je godinama psihički i fizički zlostavljao.