Boyzone i Westlife vraćaju se na svjetske pozornice kao jedan bend

Foto: Splash News, Press

BOYLIFE, Westzone ili nešto treće?

Za sve one, koji se još uvijek sjećaju popularnih muških pop bendova 90-ih, Boyzonea i Westlifea, imamo dobre vijesti.

Dva člana nekad slavnih pop bendova, Keith Duffy iz Boyzonea i Brian McFadden iz Westlifea, odlučili su stvoriti novi bend, čiji će članovi biti - njih dvojica.
 
 
Dakle, iako se ne radi o okupljanju svih članova spomenutih boy bendova, obožavateljima će i ova vijest izmamiti osmijeh na lice, jer bolje išta nego ništa.
 
Slavni dvojac kreće na turneju krajem godine, a u sklopu nje odradit će 11 koncerata. Prvi će se održati u Londonu, 16. listopada.
 
Dečki su plan počeli pretvarati u stvarnost još prošlog ljeta, kada su se sreli na vjenčanju Ronana Keatinga, najpopularnijeg člana benda Boyzone. "Razgovarali smo i pomislili kako bi to bila odlična ideja", otkrili su dečki.
 
 
A hoće li im se na mini turneji pridružiti i ostali članovi, ostaje nam da vidimo. "Možete li zamisliti nas devet irskih momaka, ne samo kako nastupamo zajedno, već i putujemo svijetom u busu te se zabavljamo? Uvijek smo se dobro slagali i vjerujem kako bi nam bilo jako zabavno na turneji", rekao je Brian.
 
Na kraju su priznali kako su za sljedeću turneju otvoreni za dodavanje još ljudi u svoju malu grupu, no kako zasad ostaju duo. "Naša vrata su uvijek otvorena", otkrili su.
 
 
Dečki će zasad izvoditi samo stare hitove obje grupe, no priznali su kako nije isključeno ni pisanje novih pjesama.