Brad Pitt i Ryan Gosling izazvali lavinu komentara na račun svog izgleda

Foto: Splash News

BRAD Pitt i Ryan Gosling trenutno promoviraju svoj novi film "The Big Short".

Tako su se jedni od najpoželjnijih holivudskih frajera našli, među ostalim, i u New Yorku u Ziegfeld Theatreu, a njihova pojava na crvenom tepihu izazvala je brojne komentare ženskog dijela publike.
 
 
Brad nas je tako nakratko vratio u 90-te, i to sve zbog frizure koju je ponosno prošetao, a po kojoj ga pamtimo dok je bio mladi holivudski pastuh. I iako mu ova frizura definitivno stoji bolje nego ona koju ima u filmu, ipak nismo sigurne što bi rekle na nju, jer nam s njom također izgleda nešto starije.
 
 
Uz naočale u boji i svijetle pramenove na kosi, sve što mu je falilo, je Gwyneth Paltrow pod rukom, a tada bi se definitivno pitale jesmo li slučajno upale u neki vremenski stroj.
 
Ne smijemo zaboraviti ni Ryana Goslinga, koji također glumi s Bradom u spomenutom filmu i koji se očito oblačio u mraku, jer nema drugog objašnjenja za sve što je tu večer stavio na sebe.
 
Upravo zbog toga, Bradova vremenska frizura pala je u drugi plan, a naš je zaključak da je Ryan na kraju izgledao starije od Brada, iako je mlađi punih 16 godina.
 
Slažeš li se s nama?