Čak ni Melania Trump više ne mari za ovo staro modno pravilo

Foto: Getty, Splash, Promo

PRVA dama SAD-a ima stil u rangu holivudskih zvijezda. 
 
Osim što je posebno slaba na štikle, teško odolijeva i skupim dizajnerskim krpicama te definitivno prati trendove. A sada se odvažila na jednu "zabranjenu" kombinaciju, nakon što su to već napravile još neke strane, ali i domaće slavne dame. Za tradicionalan posjet Nacionalnom medicinskom centru za djecu u Washingtonu, Melania je složila potpuno bijelu kombinaciju i odlično prekršila zastarjelo modno pravilo.
 
 
Bijela boja do sada se ponajviše povezivala s ljetnom modom, jer nabolje laska preplanuloj puti, no u posljednje vrijeme slavne dame sve češće dokazuju da jednako dobro izgleda i u zimskim kombinacijama. Tome u prilog idu i bijeli kaputi koji uvijek odišu luksuzom, baš poput ovog Melanijinog. 
 
 
Prva dama SAD-a svoju je bijelu kombinaciju majice, pencil suknje i kaputa odlično zaokružila salonkama na špic zmijskog uzorka, a neutralni make-up u ovom je slučaju bio pun pogodak. Za razliku od Melanije, naša lijepa voditeljica Antonija Stupar Jurkin nedavno je bijelo izdanje upotpunila crvenim ružem pa je slobodno mogla izabrati i neutralne cipele.
 
 
Još jedna domaća fashionistica koja je nedavno prekršila ovo staro pravilo je Ecija Ivušić, a ona se poigrala različitim teksturama te nas stylingom malo podsjetila na rusku mladenku.
 
 
A kako izgleda čista elegancija u bijelom prije nekoliko dana pokazala je slavna ljepotica Rosie Huntington-Whiteley u prekrasnoj satenskoj "tekućoj" haljini.
 
 
Nadamo se da će vas ove stylish dame nadahnuti da se i vi ove zime odvažite na potpuno bijele kombinacije, jer sada je idealno vrijeme za kršenje zastarjelih modnih pravila.