Čari internet trgovine: Žena naručila krzneni kaput, a dobila papir s rukavima

KADA surfajući po bespućima interneta vidite ponudu koja vam se čini predobra da bi bila istinita - odustanite od nje. Naime, vjerojatno i nije istinita. Osobito ako ste je pronašli na neprovjerenoj, potpuno nepouzdanoj stranici koja se prodajom počela baviti prekjučer.

Nažalost, to je lekcija koju mnogi kupci nauče na teži način, a jedna od njih je i 23-godišnja Mikala koja se upravo pohvalila svojim posljednjim "modnim ulovom".

Kako je otkrila, listajući po Instagramu naletjela je na sponzoriranu objavu u kojoj se nudi presladak kaput. Odlučila ga je naručiti. Prema opisu i priloženoj fotografiji on je trebao biti dugačak, izrađen od gustog i udobnog krzna u svijetloružičastoj boji te specifičan po printu srca kojim je ukrašen, a prodavao se po cijeni od svega 50,25 dolara (oko 340 kuna). No kaput koji je na kraju dobila nimalo nije nalikovao na ono što je očekivala.

"Komad papira s rukavima", tako je Mikala opisala kreaciju izrađenu od čak 95 posto poliestera te 5 posto spandeksa.

"Toliko je tanak da se sve vidi kroz njega. Ne znam zašto sam uopće mislila da će biti u redu", priznala je.

O svom je nezadovoljstvu odlučila obavijestiti i prodavača, odnosno brend Soleila, pa je poslala poruku na e-mail adresu koju je pronašla, a koja je trebala služiti kao servis korisničke službe. No ubrzo je dobila povratnu obavijest kako njezina poruka ne može biti isporučena jer ta e-mail adresa ne postoji.

Nesretna djevojka je u razgovoru za Metro.co.uk priznala da će dobiveni "kaput" ipak odjenuti barem jednom. Kako kaže, tako će se osjećati barem malo manje loše i prevareno.

Naravno, nimalo iznenađujuće, kaput koji je prikazan na fotografiji uopće nije kreacija spomenutog brenda, nego je riječ o kaputu koji je bio dio jesenske kolekcije dizajnerice Simonette Ravizze i to 2018. godine, a na njezinim stranicama se više i ne nalazi u ponudi. Također, prodavao se po cijeni od 3500 dolara pa je cijena od 50 dolara zbilja velikodušna. Osim ako umjesto kaputa dobijete komad papira...