Četiri vintage frizure koje se ove godine vraćaju u modu

Foto: EPA-EFE, Getty Images, Instagram

NAJJEDNOSTAVNIJI način da osvježite izgled je promjena frizure. 

A želite li da vaša kosa bude u koraku s trendovima, onda vas sigurno zanimaju i najnoviji frizerski trendovi. Ove godine sve hit frizure vraćaju se iz prošlosti pa vam neće nedostajati inspiracije za njihovo stiliziranje, a koje četiri će biti posebno popularne, za Harper's Bazaar je otkrila frizerka slavnih Clayton Hawkins.

Tople nijanse

Već godinama su u modi hladni tonovi u kosi, kako smeđi tako i plavi, no ove godine trendovi će konačno "zatopliti".

"Kremasto plave i kestenjasto smeđe nijanse sve su popularnije, posebice zahvaljujući slavnim damama poput Priyanke Chopre koja je nedavno napravila pramenove u toploj nijanse plave", kaže frizerka i dodaje da će vam kao vintage inspiracija za ovakvu frizuru odlično poslužiti fotke Sophie Loren

Cvijeće u kosi

Cvjetni vijenci su prije par godina izašli iz mode, no cvijeće se ove godine ponovo nosi u kosi, ali u obliku ukosnica, kao u ranim devedesetima. Trend će posebno eksplodirati na proljetnim i ljetnim festivalima, a frizerka slavnih dodaje i da će u modnom fokusu biti i pravo cvijeće..

Cher frizura

Kim Kardashian nosila ju je još prije dvije godine, no ove godine svi će poželjeti izgledati kao Cher u sedamdesetima. A riječ je o dugačkoj, ravno ošišanoj kosi visokog, takozvanog staklenog sjaja. 

Dječački

Ako vam je potrebno pravo osvježenje, onda je idealno vrijeme da se ošišate na kratko. Dječake frizure, poput one koju je proslavila Twiggy u šezdesetima, ponovo su in i izgledaju više seksi nego ikad.