Chanel vraća u modu zaboravljeni modni dodatak koji je bio hit početkom milenija

Foto: Getty Images

SPREMNI ili ne, vraća se moda iz ranih 2000-ih.

Ženske kravate, kapri hlače, topići bez naramenica i brojni drugi trendovi koji su obilježili početak milenija već su osvojili  fashionistice, a Chanel je sada najavio i povratak jednog zaboravljenog modnog dodatak iz tog razdoblja.

Luksuzna modna kuća je u Parizu predstavila svoju novu kolekciju za 2020. godinu koja je vidno seksepilnija od njihovih dosadašnjih kolekcija. Manekenke su pistom prošetale u kompletima od tvida bez majica i grudnjaka ispod sakoa, a prevladavali su i otkriveni trbusi koji su u prvi plan stavili spomenuti povratnički trend.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

Radi se o lancima za struk, modnom dodatku koji su početkom milenija proslavile Cristina Aguilera, Britney Spears, Beyonce i ostatak njezinog benda Destiny's Child te druge zvijezde koje su tada diktirale modne trendove.

Embed from Getty Images

No iz Chanela su sada lancima za struk odlučili podariti damskiji izgled te su im dodali bisere i cirkone i uparili ih s elegantnim komadima, dok su ih trendseterice početkom milenije najčešće kombinirale s hlačama i trapericama niskog struka. Taj se trend, na radost mnogih, još nije vratio iako su i to prošle godine pokušali napraviti mnogi brendovi.