Charlotte Olympia i Agent Provocateur osmislili kolekciju za sexy mačkice

Foto: Press Foto

SLAVNA britanska dizajnerica cipela Charlotte Olympia udružila se s jednako popularnim brandom donjeg rublja Agent Provocateur i osmislila sexy kolekciju donjeg rublja i modnih dodataka.

Uz ova dva važna imena veže se još jedno - ono prekrasne Julije Restoin-Roitfeld, koja se u kampanji našla u ulozi modela.

Lijepa Julia na crno - bijelim fotkama blista u zavodljivom rublju i samostojećim čarapama iz kolekcije, a po prvi je puta možemo vidjeti kao platinastu plavušu!

Odlična kolekcija obiluje omiljenim motivima kreativne Charlotte kao što su paukova mreža, leopardski uzorak i mačke, a sve je naravno, inspirirano 40-im i 50-im godinama prošlog stoljeća i divama koje su tada žarile i palile filmskim platnom.



Agent Provocateur i Charlotte Olympia spojili su najbolje od oba svijeta pa  je ovo jedna od rijetkih kolekcija u kojem se nalaze i donje rublje i cipele.



U kolekciji od 9 komada nalaze se leopardski kratki kombinezon, maska za spavanje, balerinke s mačjim ušima, sexy kompletić s paukovom mrežom, čizme koje sežu do pola bedara, natikače na petu s crvenim pusama od kristalića, gaćice s mačkicom...

Zanosna kolekcija u prodaju je krenula prije 2 dana i to na službenoj stranici branda Agent Provocateur.