Čitavo ovo vrijeme Calvin Harris potajno ljubi Jennifer Lopez?!

Foto: Instagram, Getty

PRIZNAJEMO, Calvina Harrisa se od prekida s Taylor povezivalo s raznim poznatim i manje poznatim damama pa sve ovo mogu biti samo glasine.

Calvin Harris prije nekoliko je mjeseci prekinuo jednogodišnju vezu s pjevačicom Taylor Swift, a otad je isticao kako je prekid bio jako bolan te kako je on žrtva u cijeloj priči, no istovremeno ga se moglo vidjeti u društvu razno raznih ljepotica.



Tu su bile pjevačice Nicole Scherzinger i Tinashe, glumica i model Eiza Gonzalez, ali i brojne druge ljepotice, čija su imena ipak ostala nepoznata.

No, kao posljednja u nizu, koja je pala na šarm škotskog i najplaćenijeg DJ-a na svijetu, navodi se, ni manje ni više, nego Jennifer Lopez, koja je nedavno također raskinula višegodišnju vezu s mlađahnim plesačem Casperom Smartom.



"Calvin i Jennifer su jako oprezni da ih nitko ne snimi zajedno, no sve je u samim počecima", otkrio je nepoznati izvor za Daily Mail.

Šuška se kako 47-godišnja ljepotica i 32-godišnji producent provode puno vremena u jednom hotelu u Las Vegasu, opravdavajući se kako rade na glazbenom projektu, no kako se tu događa nešto više. Zanimljivo je i kako je Jennifer svoj 47. rođendan u "Gradu grijeha" proslavila velikim tulumom, na kojem je bio i Calvin. Glasine ili ne, pokazat će vrijeme... 

S druge strane, njegova bivša djevojka Taylor uživa u druženju s brojnim slavnim prijateljicama, nakon prekida tromjesečne veze s glumcem Tomom Hiddlestonom, zbog kojeg je navodno i ostavila Calvina.