Detalj na kupaćem kostimu Anite Dujić jamči zavodljiv izgled na plaži

Foto: Instagram

JEDNA od naših najuspješnijih manekenki, dizajnerica i dekoraterka seta Anita Dujić pozirala je u izazovnom modnom komadu te je još jednom pokazala da su detalji ponekad najvažniji dio stajlinga.

Ova modna maherica je prije pet mjeseci prvi put postala mama, a nedavno je fotografijom u kupaćem kostimu potvrdila da se vratila u formu. No to nikoga nije previše iznenadilo jer se Anita svega mjesec i pol nakon porođaja već, barem nakratko, vratila u manekenske vode.

Iako je poslovne izazove trenutno ostavila po strani i prepustila se uživanju u odmoru u krugu obitelji, nije zapostavila svoju ljubav prema modi i zanimljivim modnim komadima. Tako se na Instagramu pohvalila zanimljivim jednodijelnim kupaćim kostimom koji bez problema može funkcionirati i kao zanimljiv topić.

No u kojoj god varijanti nosite ovakve kupaće kostime, možete biti sigurni da će vas svi primijetiti, i to zahvaljujući jednom izazovnom detalju. Izrazito dubok dekolte koji krasi ovu kreaciju izazovan je sam po sebi, ali dozu senzualnosti daju mu i zanimljive vezice koje ga dodatno naglašavaju.

Anita ga je kombinirala uz kratke sportske hlačice i to je bilo dovoljno da zaradi kompliment kako je ona "čista umjetnost".