Djevojke sa špice vraćaju trend oko kojeg se desetljećima lome koplja

Foto: Luka Šangulin/Index, Getty Images

KADA bi vas netko pitao da se pokušate prisjetiti najomraženijeg trenda s početka milenija, barem bi nekolicini vas na pamet pao ovaj zloglasni spoj. 

Pogađate, riječ je o kombinaciji hlača i haljine. 

U razdoblju od 2000. do 2007. godine ovaj je trend bio vrlo nošen, a najviše ga je voljela glumica Jessica Alba koju možemo okriviti za dugi vijek njegove popularnosti. 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

Nakon više od desetljeća zatišja, došao je red na povratak ove kombinacije, a to su načule i naše domaće djevojke koje su špicom prošetale noseći nešto inovativnije verzije ovog trenda. 

Prva je djevojka u svoju potpuno bijelu kombinaciju ukomponirala prozirnu haljinu na kopčanje koja je odlično upotpunila cjelokupni look i dala ovom trendu moderni zaokret. 

Kod druge su dame ispod haljine koja gotovo seže do gležnjeva provirivale crne traperice koje su ovom outfitu dale dodatni casual prizvuk, ali i potpuno drugačiji izgled nego kakav bi bio da su izostavljene. 

Iako mnogi nisu ljubitelji ovog spoja, moramo priznati da stajliš cure imaju inovativne ideje kako prilagoditi ovaj trend trenutnoj modi i to im odlično polazi za rukom. 

Hoćete li vi ponovno isprobati haljinu i hlače u istoj odjevnoj kombinaciji?