Domaća šminkerica s njujorškom adresom donosi 3 prekrasna party looka

Foto: Instagram, Ilustracija Index

PRIBLIŽAVA se najluđa noć u godini, a samim time i golemi pritisak na sve žene koje žele zabljesnuti.

No taj se pritisak osjeća i sada jer je party sezona u punom jeku. A kako bismo vam barem malo olakšali osmišljavanje make-up lookova, u pomoć smo pozvali Zagrepčanku Korneliju Slunjski, beauty stručnjakinju s adresom u New Yorku koja nam je jedinima predložila 3 genijalna looka s kojima nećete ostati neprimijećene.
 
"Nemojte se bojati izaći iz svoje zone udobnosti", poručuje Kornelija. Pa krenimo redom:
 
1. DRAMA QUEEN
 
Najhrabrije pripadnice ljepšeg spola ne boje se isprobati look koji će privući pažnju! 
 
Velike trepavice, smokey eye & tamni ruž. 
 
Krenite s očima i nanosite nijanse sive, od svjetlije prema tamnijoj. Postepeno dodajte tamniju nijansu te se pobrinite da je sve dobro izblendirano. Dodajte tuš i zalijepite umjetne trepavice. Usne mogu biti u vampy boji šljive, a u ovom slučaju odlučili smo se za glossy varijantu. 
 
 
2. LET IT GLOW 
 
Za ovaj look ćete se najviše fokusirati na kožu i da vam je cijeli look svijetleći. Highlighteri su vam najbolji prijatelji, a sve treba izgledati svježe, zlatno i sjajno. 
 
Najbolji trik je da nanosite higlighter u slojevima - umiješajte tekući highlighter u puder te ga nanesite na cijelo lice. Na dijelove koje želite posebno naglasiti nanesite još jedan sloj highlightera (ako ne i treći). Ostatak šminke neka bude kombinacija zlatnih i blago smeđih tonova. 
 
Usne i lak za nokte neka krasi neutralna boja ili blaga boja breskve.
 
 
3. KISSABLE LIPS
 
Jedan od najvećih hitova protekle godine je igranje s bojama. Ovaj look idealan je za one žene koje nisu preveliki fanovi šminke, ali opet žele izgledati sređeno. 
 
Pozabavite se tenom, obratite pažnju na to da izgleda ujednačeno, a obrve usklađeno i nabacite neobičan ruž. Oči možete ukrasiti samo maskarom ili nekim neutralnim bojama. Preporučujemo matte ruž jer ima veću dugotrajnost te će lakše preživjeti sve zdravice koje ćete napraviti tijekom tuluma, kao i sve poljupce.