Dvije poznate dame su na oskarovskoj zabavi nosile haljine hrvatske dizajnerice

Foto: Instagram

GOTOVO nijedan holivudski događaj više ne može proći bez barem jedne kreacije s potpisom nekog hrvatskog dizajnera.

A nakon Ivana Alduka čiju je kreaciju na Zlatnim globusima nosila poznata američka voditeljica i Juraja Zigmana koji je na Grammyjima obukao glazbenicu Lizzo i njezine plesačice, na Oscarima se proslavila Matija Vuica.

Dizajnerica je na svojem Instagramu najavila da će za vrijeme dodjele Oscara biti u Los Angelesu te da će održati reviju nakon dodjele na imanju u Harry Warner Estateu, poznatom mjestu na kojem je Merlin Monroe pronađena mrtva i gdje se već godinama okupljaju novinari, filmski agenti, producenti i drugi važni uzvanici kako bi zajedno pratili Oscare.

A osim na privatnoj reviji, Matijine kreacije sinoć su se mogle vidjeti i na jednoj od brojnih zabava u sklopu dodjele. Za tradicionalni Mercedes-Benz Oscar viewing party čak su dvije dame odabrala haljine s njezinim potpisom, i to modele koji su bili pravi mamac za poglede.

Maya Ford, djevojka bivšeg košarkaša Metta World Peacea koji se prije promjene imena zvao Ron Artest, nosila je Matijinu očaravajuću asimetričnu poluprozirnu haljinu s taktički raspoređenim crvenim ružama.

Jednaku je haljinu pred kraj prošle godine nosila i američka influencerica Khloë Terae, a ona je bila i druga slavna dama koja se na istom partyju kao Maya pojavila u još jednoj kreaciji Matije Vuice.

 

Za ovu je prigodu odabrala kratku crnu haljinu s perjem i prozirnim detaljima u kojoj nikako nije mogla biti neprimijećena.

Bravo za našu dizajnericu!