Ecija pozirala u potpuno prozirnoj košulji, ali svi komentiraju njen struk

VODITELJICA Ecija Ivušić redovno uspijeva privući pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Tako je nedavno zapalila Instagram kožnom košuljom i golim nogama, a kako su zavodljivi kožni komadi itekako zastupljeni u njezinom ormaru, pohvalila se i senzualnom haljinicom koju će mnoge dame poželjeti nositi za Valentinovo.

Pozirala je i u riskantnim hlačama kojih se mnoge dame pribojavaju, ali i u disko izdanju zbog kojeg bi se opet mogli zaljubiti u modu 80-ih.

Iako se ne ustručava naglasiti atribute, ponekad iznenadi i decentnim izdanjem. Outfit koji je odjenula za odlazak u kazalište transformirao ju je u pravu princezu i izazvao lavinu komplimenata. Ipak, čini se da se bolje osjeća u zavodljivim kombinacijama pa je svoje pratitelje na Instagramu počastila još jednom takvom.

Potpuno prozirna košulja otkriva što se skriva ispod nje te ne ostavlja previše mjesta mašti, a njezin glavni retro adut su puf rukavi. U ovu priču odlično su se uklopile i hlače laskavog kroja koji pristaje apsolutno svima. Visok struk i nešto kraće nogavice vizualno izdužuju figuru te naglašavaju obline pa je s takvim modelom nemoguće pogriješiti.

Zahvaljujući vještom odabiru stajliš komada uspješno je naglasila vitak struk te vizualno stvorila dojam "Barbie linije". Naravno, njezinim pratiteljima to nije promaknulo pa su oduševljeno komentirali upravo struk, a složili su se i da izgleda kao "bomba".

Inače neutralnom outfitu uz pomoć ružičastih štikli s otvorenim prstima dodala je malo boje, ali i dozu dramatičnosti.