Frajera koji je slomio srca brojnim manekenkama na kraju je smirila jedna

Foto: Getty, Splash News, Instagram

PAR trenutno očekuje svoje drugo dijete.
 
Pjevač i frontmen grupe Maroon 5, Adam Levine, prije nekoliko je godina bio na glasu kao besramni zavodnik koji je brojnim ljepoticama slomio srce.
 
 
Baš poput Leonarda DiCaprija, i crnokosi Adam obožava manekenke, a u njegovom su se krevetu našle, među ostalim, Nina Agdal te Anne Vyalitsyna, ali i tenisačica Maria Sharapova, glumica Cameron Diaz te pjevačica Jessica Simpson.
 
 
No 2012. godine Adam je upoznao Victoria's Secret anđelicu Behati Prinsloo koja mu je u potpunosti promijenila život te ga smirila, a samo 2 godine kasnije, par se vjenčao u Meksiku, unatoč razlici od 10 godina.
 
 
Prije vjenčanja s Behati, Adam se navodno ispričao svim bivšim curama kojima je slomio srce, a duo je u rujnu 2016. godine dobio kćerkicu, dok je druga bebica na putu. Behati je svoj trbuščić pokazali i jučer na košarkaškoj utakmici na kojoj je par izgledao sretno i zaljubljeno baš kao i prvog dana.
 
 
Sjetimo se samo legendarne Adamove reakcije kada je njegova Behati izašla na pozornicu Victoria's Secret showa, nedugo nakon početka njihove veze, kada je pjevaču doslovno zastao dah.

Slatki par često oduševljava i zajedničkim slikama na društvenim mrežama.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Adama Levinea, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Adam Levine.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.