Gigi Hadid izgleda odlično i s frizurom koju vjerojatno ne biste nosili

Foto: Instagram

GIGI Hadid poznata je po svojim dugim, plavim uvojcima, koji izazivaju zavist.
 
No, 22-godišnja manekenka često se, zbog prirode posla, mora transformirati u nešto sasvim drugo, a jednako je tako bilo na snimanju nove kampanje američkog dizajnera Stuarta Weitzmana.
 
 
Na fotografijama, koje smo imali priliku vidjeti, Gigi je skratila svoju dugu kosu, u vrlo kratku frizuru, koja nas je vratila u šezdesete godine prošloga stoljeća.
 
 
Iako većina žena danas ne bi bila hrabra nositi ovakvu frizuru, Gigi je još jednom pokazala kako njoj stoji baš sve, iako je u pitanju bila samo uvjerljiva perika.
 
No, nama je ipak draža s dugim uvojcima, koji su s godinama postali njezin zaštitni znak. Kako je otkrio njezin frizer, tajna njezine prelijepe kose leži u ovih nekoliko stvari.
 
 
1. Kada osušite kosu, na kraju ju prijeđite hladnim zrakom, kako biste joj dali dodatnog volumena.
 
2. Kada je sunce jako, nosite šešir ili nabavite proizvode sa zaštitnim faktorom za kosu. I njoj je potrebna zaštita.
 
3. Perite kosu samo kada je to potrebno. No, uvijek ju možete namočiti vodom, bez klasičnog pranja i upotrebe sušila za kosu.
 
 
4. Kada perete kosu, obavezno dobro izmasirajte tjeme, kako biste potaknuli cirkulaciju te  ju jako dobro isperite, kako vam ne bi ostala masna.
 
5. Morate znati kojem tipu pripada vaša kosa te ju prema tome trebate i njegovati. Ne odgovaraju svi proizvodu svakom tipu.
 
 
6. Ne pretjeruje s toplinom raznih alata za stiliziranje te kad je god moguće, nemojte ih koristiti, jer slabe i uništavaju kosu, no to već dobro znate.
 
7. Nemojte stalno nositi kosu u repu, jer je i gumice itekako slabe. Pustite ju da diše, no kada su takve frizure neizbježne, barem pripazite da ju ne stežete prejako.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.