Grubnić poharao Dior i pohvalio se torbicom od gotovo 18 tisuća kuna

Foto: Instagram

NAKON što je drastično promijenio frizuru zahvaljujući kojoj je potpuno transformirao svoj izgled, Marko Grubnić odlučio je napraviti i makeover svoje garderobe. Barem ako je suditi prema njegovom posljednjem modnom ulovu kojim se nije odolio pohvalili i na društvenim mrežama.

Tenisice zanimljivog printa krase romantični cvjetovi, ali i neočekivan print dinosaura, kao i prepoznatljivi logo slavnog Diora. Za ovo modno zadovoljstvo Marko je morao izdvojiti 1100 dolara (oko 7300 kuna), a ako je suditi prema komentarima njegovih pratitelja, u ovako nešto uvijek se isplati uložiti.

Kako god, jedno je sigurno - pogled na tenisice Marka Grubnića neće vas ostaviti ravnodušnima.

No, čini se da je ovaj ljubitelj visoke mode poharao trgovine Diora jer je nedavno otkrio kako se počastio i zanimljivom torbicom kakvu bi rado u svojoj kolekciji imale i mnoge dame.

Riječ je o legendarnom modelu iz kolekcije Saddle koji dolazi u dvije veličine, a torbica je izrađena od prave kože te ju je moguće nositi na različite načine. Inače, cijene ovog modela je 2700 dolara (oko 17.700 kuna), dok zbog dodataka, poput remena koji joj je dodao Grubnić, može koštati i do 5600 dolara (oko 36.800 kuna).

No, ovo nije prvi put da se hvali skupocjenim torbicama koje su u svijetu slavnih simbol prestiža pa tako jedno vrijeme iz ruku nije ispuštao model koji košta više od 50 tisuća kuna.