Haljine koje su prevladavale SAG dodjelom dominirat će i izvan crvenog tepiha

Foto: Splash, Getty

NAKON crnine na Zlatnim globusima, slavne dame sinoć su uskočile u puno blještavija izdanja.
 
Na crvenom tepihu dodjele SAG nagrada glamura nikako nije manjkalo, posebice zahvaljujući šljokicama koje su dominirale na haljinama brojnih glumica, uključujući Halle Berry, Nicole Kidman, Susan Sarandon, Marissu Tomei i mnoge druge.
 
 
Stari trik za privlačenje pogleda pali još uvijek jako dobro, pa zašto bi ga se onda slavne dame odrekle? No šljokice će ove godine biti hit i izvan crvenog tepiha, što je i istu večer svojim izdanjem potvrdila jedna slavna pjevačica koja nije bila na dodjeli, već na partyju u Parizu. Riječ je Riti Ori koja je, osim šljokicama, privlačila pažnju i bojom svoje haljine. 
 
 
Crvena blještava mini haljinica pjevačici je osigurala sve poglede pa su jednostavne crne sandale s dva remena bile savršen izbor obuće uz nju. Rita je pokazala svoje vitke noge, dok je ostatak haljine bio poprilično čedan, zahvaljujući dolčevita ovratniku.
 
 
Osim šljokica, napuhani zvonoliki rukavi još su jedan detalj koji ćemo ove godine često viđati na haljinama, a Ritina ih odlično spaja oba.