Halloween izdanje BeautyBoxa uplašilo je samo one koje još uvijek nisu ugrabile svoju pretplatu!

Foto: beautybox.hr, Instagram, Press

UNATOČ jeseni i tmurnim danima, BeautyBox za listopad svojim je pretplatnicama donio samo kišu iznenađenja i sreće. Želiš li i ti dobiti kutiju punu beauty proizvoda po iznimno povoljnoj cijeni zadnji tjedan u mjesecu? Na stranici BeautyBox.hr u samo par klikova možeš razveseliti sebe i tebi drage osobe za samo 83 kune mjesečno.  

Prošlomjesečni BeautyBox, uz bogate beauty proizvode, ovaj je mjesec svoje korisnike razveselio i novim dizajnom (okvir kutije se mijenja svakih par mjeseci, dok se izgled ladice mijenja na mjesečnoj bazi). U ovomjesečnom Halloween izdanju BeautyBoxa našla su se 4 full size proizvoda, 3 proizvoda u putnom pakiranju, 1 tester i poklon bon u vrijednosti od 100 kuna! Uz sve proizvode nužne za jesensko razdoblje, mnoge pretplatnice u ovom trenutku imaju već "pravi komad" namještaja spreman za pohranjivanje šminke, nakita, gumica i ukosnica za kosu, radnog pribora... Vjerujemo kako BeautyBox zbog svoje praktične primjene uvelike olakšava beauty rutinu jer znamo koliko je nemoguće urediti se u neurednoj kupaonici/spavaćoj sobi/garderobi. :)

>>> PRETPLATI SE NA BEAUTYBOX! BRZO JE I JEDNOSTAVNO!<<<

1. NIKEL, Serum protiv bora oko očiju, originalno pakiranje, 10 ml, 79,90 kn


Početak sezone grijanja ne utječe pozitivno na hidratizaciju kože lica - posebno na osjetljiva područja oko očiju. Ovaj božanstveni serum protiv bora oko očiju i usana odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje. Sadrži ceramide, hijaluronsku kiselinu, med, smilje i vitamin E. Smilje, mediteranska biljka aromatičnog mirisa, koja se zbog svojih izvanrednih svojstava uspješno bori protiv starenja kože. Prije svoje kreme oko očiju i usana nanesite jednu kap seruma. Ujutro i navečer! Rezultat je hidrirana koža oko očiju, ublažene bore i borice. Za pojačani učinak, prije ovog seruma na područje oko očiju nanesite dvije kapi ulja oko očiju. 


Svi znamo kako nema smisla stavljati ruž na usne ukoliko zubi nisu zdravi i njegovani. L'Angelica 100% prirodne zubne paste s biljnim ekstraktima osmišljene su kako bi pružile najbolju njegu zubi i desni na prirodan, neagresivan način. Talijanski L'Angelica institut za botaniku njeguje već 35 godina tradiciju razvoja prirodnih kozmetičkih proizvoda spajajući tradicionalna iskustva i znanja o biljkama s najnaprednijim znanstvenim istraživanjima. Tako su nastali L'Angelica kozmetički proizvodi s dragocjenim prirodnim ekstraktima koji su namijenjeni higijeni usne šupljine. 

L'Angelica zubne paste su prirodne, a zahvaljujući blagotvornim sastojcima svakodnevna higijena usne šupljine je ugodna, ali i besprijekorno učinkovita. Total Protection zubna pasta sadrži aloe veru, timijan, kadulju i bosiljak koji pružaju prirodnu zaštitu zubima i desnima. Zubna pasta Sensitive sadrži prirodne sastojke, poput goji bobica i ginsenga snažnog protuupalnog djelovanja, a namijenjena je osobama s osjetljivim zubima. Natural Whitening djeluje na bjelinu zubi kompleksom eukaliptusa, kadulje i mente, a Tea Tree pasta s uljem čajevca svojim antibakterijskim i antigljivičnim svojstvima pouzdano čuva zdravlje usne šupljine. Delicate zubna pasta s klinčićem i soli idealna je za izuzetno osjetljive desni, a Fresh Breath sa sladićem i komoračem pruža neodoljiv osjećaj svježine.

3. BIOBAZA, Honey Kiss prirodni dezodorans, originalno pakiranje, 50 ml, 23,90 kn

 
4. NIVEA, Intimo Fresh Comfort Losion za intimnu njegu, putno pakiranje, 50 ml (originalno pakiranje 250 ml, 28,90 kn)
 

Nivea Intimo Fresh Comfort higijenski je losion za čišćenje bez alkalnih sapuna i boja, posebno razvijen kako bi zadovoljio potrebe intimnog područja. Za pouzdani osjećaj zadovoljstva, sigurnosti i svježine - svaki dan. Kako djeluje?  Sadrži umirujuću aloe veru, blagi miris bijelog čaja i mliječnu kiselinu, pružajući intimnom području svu njegu koja mu je potrebna. Obogaćen je mliječnom kiselinom koja se i prirodno nalazi na vašem intimnom području i održava ravnotežu pH vrijednosti i na taj način sprječava iritaciju kože i pruža nježnu zaštitu. Aloe-vera je poznata po svojim hidratantnim i umirujućim učincima stoga je namijenjen svakodnevnoj njezi posebno osjetljive kože intimnog područja. Losion je ginekološki, dermatološki i klinički ispitan.

 
5. BOMBON.HR, originalno pakiranje

 
Ovomjesečno iznenađenje bili su preslatki BeautyBox bombončići okusa nenadmašne Čunga-lunge! Proizvodi ih mali obiteljski obrt RUTA koji se bavi ručnom izradom personaliziranih bombona i lizalica. To su slatkiši kojima sami dajete karakter jer možete birati boju, okus, tekst - cjelokupan izgled i okus! Na njihovoj stranici bombon.hr možete dobiti razne ideje... Osim što su odlična ideja za Halloween, idealan su poklon za vjenčanja, poslovne poklone, rođendane ili promociju svoje ideje. Ne zaboravite na L'Angelica pastu za zube nakon što isprobate ove fantastične bombone! ;)
 
6. ELEMIS, putna pakiranja, Elemis krema za ruke i nokte od jasmina i ruže, 20 ml (originalno pakiranje 100 ml, 169 kn)

 
Suhe i ispucale ruke svima su poznata mana divnih jesenskih dana. Zato se u BeautyBox uključila čarobna Elemis Jasmin & Rose krema za ruke i nokte. Sastoji se od bogate formule koja sadrži bogate Omega-3 masne kiseline, arganovo i abesinsko ulje, ulje bijelog jasmina te ulje lotosa. Nakon upotrebe koža je hidratizirana uz prekrasan opuštajući miris.
 
Elemis British Botanical krema za ruke i nokte, 20 ml (originalno pakiranje 100 ml, 169 kn)

Druga verzija Elemis proizvoda za listopadski BeautyBox, British Botanical krema za ruke i nokte, formulirana je od pažljivo izabranih sastojaka s Britanskih polja. Ova aromatična krema sadrži umirujuće sastojke poput lavande i kamilice te gernajia i palmarose koji su poznati po učvršćivanju kože. Dubinski hidratizira i hrani kožu.
 
7. KLORANE, putno pakiranje, Klorane šampon s vlaknima lana, 100 ml (originalno pakiranje 200 ml, 70,89 kn)

8. ŠMINKERAJ BEAUTY AND MAKE UP, Poklon bon, 100 kuna, tečaj šminkanja
 
 
 
Kako bi vaša beauty rutina bila na profesionalnoj razini, kao što i zaslužujete - BeautyBox je ovaj mjesec u svoj sadržaj uvrstio i ovaj iznimno koristan poklon bon. Naučite pravilno šminkati sebe i druge! Voditeljica radionica je Inga Marić, šminkerica s desetogodišnjim iskustvom, na tečaju će vas naučiti osnove i trikove tehnika uljepšavanja za svaki dan i za posebne prigode. Kako sakriti nedostatke i naglasiti prednosti lica šminkom polaznicama će zasigurno biti samo slatka muka nakon završenog tečaja!
 
9. Egyptian Magic, uzorak, Egyptian Magic, višenamjenski balzam, 3 ml (originalno pakiranje 118 ml, 289 kn)

 
Egyptian Magic melem za kožu organski je višenamjenski balzam koji se koristi za ovlaživanje kože, ublažavanje osipa i opeklina pa čak i reduciranje ožiljaka i bora. Sa svojom jedinstvenom formulom, Egipatska magija ne sadrži aditive, konzervanse, parabene ni GMO sastojke te nije testirana na životinjama. Sadrži maslinovo ulje, pčelinji vosak, med, pčelinji pelud, matičnu mliječ i pčelinji propolis. Melem se može koristiti kao krema za lice, gel za oko očiju, protiv ožiljaka, kao maska za kosu, za ublažavanje opeklina i manjih rana, kao krema za beba, balzam za brijanje i sve ostalo što možete zamisliti! 
 
Pretplatnice su se uvjerile u vrijednost, brigu i pažnju koja dolazi u sklopu BeautyBoxa. Razmazi se i ti na povoljan način i naruči svoj BeautyBox za studeni putem stranice BeautyBox.hr. Pretplati se na 1, 3, 6 ili 12 mjeseci za samo 83 kune mjesečno i počni slagati svoj BeautyBox ormarić - divni proizvodi su iznenađenje svaki put, zadnji tjedan u mjesecu. ;)

>>> PRETPLATI SE NA BEAUTYBOX! BRZO JE I JEDNOSTAVNO!<<<