Heidi Klum večer prije vjenčanja provela partijajući u izazovnom outfitu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

MANEKENKA Heidi Klum danas se po drugi put udaje za 17 godina mlađeg gitarista Toma Kaulitza, a par je sinoć u društvu Heidine djece stigao na talijanski otok Capri, gdje će ponovno izreći sudbonosno da.

Podsjetimo, krajem veljače su sve iznenadili kada su otkrili da su u tajnosti razmijenili zavjete, i to u Las Vegasu. Ipak, odlučili su organizirati i spektakularnu proslavu na koju su pozvani njihovi članovi obitelji, prijatelji, ali i predstavnici medija.

Večer prije vjenčanja proveli su partijajući u krugu najbližih osoba, a za tu priliku zgodna Klum je odjenula haljinu koja naglašava njenu vitku liniju.

Dugačka kreacija je izrađena od bogate čipke, a visok prorez na nozi i proziran materijal zaslužni su za izazovan izgled. Dozu romantike daju lagani volani, dok je struk naglašen svilenim remenom.

Uz minimalnu dozu make-upa i jednostavno raspuštenu kosu, osigurala je maksimalnu udobnost, a vrlo brzo je izula i bijele štikle te je ostala bosa.

Dok će njoj ovo biti treći brak, Tomu je drugi. Naime, Heidi je od 1997. do 2002. bila udana za australskog glumca Rica Pippina, a potom se tri godine kasnije udala za pjevača Seala. Njihov brak je trajao devet godina i dobili su četvero djece, dok je s bivšim dečkom, talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom dobila kći.