Hlače koje ste obožavale na početku milenija hit su na zagrebačkoj špici

Foto: Luka Šangulin/Index

NAKON što su godinama modom dominirali uski, takozvani skinny modeli traperica i hlača, konačno je red došao na udobnije trendove.

Tako su već proteklih nekoliko sezona od uskih popularnije traperice ravnog kroja, a ove godine u modu se vratio i jedan udobni model hlača koji ste sigurno obožavale na početku milenija. Riječ je o takozvanim cargo hlačama koje odlikuju široke nogavice i brojni džepovima pa vam uz njih uopće ne treba ni torba.

Sve njihove čari odmah su prepoznale Zagrepčanke koje su s prvim danima jeseni uskočile u ove praktične hlače.

Najpopularniji su modeli u zemljanim i zelenim tonovima, no boja nije toliko važna, kao ni kroj, pa nećete pogriješiti ni odaberete li neki upečatljiviji model. Također, cargo hlače dolaze i u uskoj varijanti za sve one kojima široki modeli hlača ne stoje ili jednostavno nisu dragi.

Možete birati i između modela s gumom na dnu nogavica ili hlača ravnog kroja koje ipak malo bolje laskaju figuri. Cargo hlače preplavile su sve high street trgovine i svatko će lako pronaći model za sebe, a neka vam ove stajliš Zagrepčanke posluže kao modna inspiracija za njihovo kombiniranje.