Holivudska tajna savršenog dekoltea nije nimalo glamurozna

Foto: EPA-EFE

SIGURNO ste se barem jednom zapitali kako grudi slavnih ljepotica redovno prkose gravitaciji, čak i onda kada nose najotvorenije haljine koje možete zamisliti. Ako vam prvo na pamet padaju silikoni, prevarili ste se. Naime, njihova je tajna puno jednostavnija, ali i jeftinija. Ipak, nimalo glamurozna.

Vlasnica jednog od najpoznatijih dekoltea današnjice, Kim Kardashian, još je prije nekoliko godina otkrila što se skriva ispod njenih dekoltiranih haljina. Kako je tada priznala, koristi debelu ljepljivu traku koju lijepi oko vrata i ispod grudi pa one bez problema stoje na mjestu i izgledaju fantastično.

"Pazite da ne koristite losion za tijelo ili ulje prije lijepljenja trake", savjetovala je Kim svojim obožavateljima te ih upozorila da trenutak skidanja trake s tijela nije nimalo ugodan. 

No nije Kim ta koja je izmislila ovaj trik već je on javna tajna u Hollywoodu, pa je tako jednom prilikom i Chrissy Teigen otkrila da ga rado koristi.

Ipak, njihove obožavateljice su se dosjetile barem malo elegantnijeg rješenja te su na društvenim mrežama otkrile da za savršen dekolte ispod rizičnih haljina rado koriste i kineziološku traku, koja se inače prvenstveno koristi za tretiranje ozljeda.