Hrabar odabir: Hlače Eve Longorije spajaju dva najrizičnija ovosezonska trenda

Foto: Broad Image

SVAKA sezona donosi hrpu novih trendova od kojih mnogi nisu za svakoga, a ove sezone u tome prednjače hlače.

Takozvani "paper bag" i cargo modeli, od kojih se prvi vratio u modu iz 80-ih, a drugi s početka milenija, sjajni su primjeri trendova koji se nikako ne mogu svrstati u kategoriju univerzalno laskavih, zbog čega ih mnoge žene izbjegavaju. No, glumica Eva Longoria sada je prošetala u hlačama koje spajaju oba rizična trenda i koje joj stoje iznenađujuće dobro.

Maslinastozelene hlače krasi supervisoki struk s remenom i široke nogavice koje se prema dnu šire, što je tipično za "paper bag" modele dok su od cargo hlača posudile boju i džepove na bočnim stranama nogavica zbog kojih noge u njima djeluju deblje.

No, kod Eve to nije bio slučaj, dapače, ove hlače su se pokazale kao izrazito laskav odabir za nju jer su vizualno izdužile njezinu figuru, ponajviše zahvaljujući remenu koji je naglasio njezin uski struk, ali i uskoj majici s kojom ih je iskombinirala. 

Dojmu su svakako doprinijele i sandale u boji kože s visokom petom dok je zanimljiva torbica sa sličicama odlično podigla cijeli stajling.

Sada kada znate na koje detalje trebate paziti kada kupujete hlače cargo ili "paper bag" kroja (ili kombinaciju) možete bez straha isprobati oba trenda dok su još u modi.