I Hrvatska dobila sexy kalendar s golišavim frajerima i psima

Foto: Facebook
 
UDRUGA za zaštitu životinja Sedma od Devet, je uz pomoć modnog fotografa Belizara Valića i dobro raspoloženih i razgolićenih modela, odradila fotografiranje za kalendar za 2017. godinu, koji će uskoro ugledati svjetlo dana. 
 
"Hunks" and Hounds naziv je kalendara koji već godinama izlazi u svijetu, a s kojim se skreće pozornost na problematiku napuštenih životinja i prikupljaju sredstva za njihovo zbrinjavanje pa je tako i hrvatskoj verziji kalendara funkcija ista. 
 
 
"Udruge za zaštitu životinja uglavnom su po medijima i u javnosti s tužnim i ružnim pričama, a ovakav kalendar je prilika da pokažemo da nije uvijek sve tako crno. Osim zgodnih dečki na kalendaru se nalaze i životinje, čiji početak nije bio lagan, a sada su modeli u kalendaru", rekla je predsjednica udruge Sedma od Devet, Petra Puvača.
 
 
"Kada se radi o pomoći životinjama uvijek mi je drago da sam u takvom projektu. Ovo nije moja prva suradnja sa Sedmom, niti uvjetno rečeno naš prvi kalendar, ali ovaj je svakako poseban i zanimljiv. Ovog se puta težište stavlja na 'razgolićene' muškarce koji su nekako, kada se radi o 'golotinji', uvijek u drugom planu, ali glavni akteri priče su ipak naši dragi psi. Pozivu da pozira za ovaj kalendar rado se odazvao i trenutno najzaposleniji hrvatski muški model Luka Skočilić, kojeg nam je samo za ovu priliku iz Milana gdje živi i radi za prestižne brendove kao što su Dolce&Gabbana, Moschino i drugi prepustila agencija Sonic Models, zbog čega smo im zahvalni" dodaje fotograf Belizar Valić.
 
 
Kalendar izlazi uskoro, a do tada vam donosimo par fotki sa snimanja te Luku i Reu, da znate što vas očekuje.
 
Ako pak Udruzi Sedma od Devet želite pomoći i prije nego što izađe kalendar posjetite njihovu Facebook stranicu te saznajte kako.