Ima li Kim doista ovakve trbušnjake ili ih je nacrtala?

Foto: Instagram, Splash News

IAKO je Halloween tek u utorak, slavni ga već slave na raznim glamuroznim zabavama.

I kod nas se 31. listopada obilježava Noć vještica, odnosno Halloween no Hrvati nisu ni približno zaluđeni njime kao Amerikanci, otkud je sve i krenulo.

A da Halloweenu i maskiranju nisu odoljeli ni bogati ni slavni, jasno je po slikama koje su preplavile društvene mreže. Svatko od njih pohvalio se svojim kostimom, a među njima je i najpoznatija starleta na svijetu, Kim Kardashian.

Ona je još jednom pokazala tko joj je u posljednje vrijeme idol, kojeg je iskopirala i u jednom modnom editorijalu, a radi se o slavnoj pjevačici Cher, čiji je legendarni look iskopirala ili barem pokušala iskopirati.



Kim je na jednu od mnogobrojnih holivudskih zabava stigla u žutom kompletiću zajedno sa svojim najboljim prijateljem Jonathanom Chebanom, kojeg je ona i proslavila, i koji je glumio "njezinog" supruga Sonnyja.



No najviše pažnje privukli su njezini trbušnjaci koji su izgledali ubojito na fotkama na Instagramu no do kraja večeri su se malo opustili pa nije bilo teško zaključiti kako se Kim poslužila profesionalnom šminkom i na ovom području kako bi što vjernije prikazala legendarnu pjevačicu koja ih je doista imala.