Imate problema s nečistom kožom? Isprobajte Eucerin®DermoPURIFYER !

NEČISTA koža i prištići najrašireniji su dermatološki problem od kojeg pati gotovo 80% adolescenata, te više od 40% žena i mnogi muškarci stariji od 20 godina. S obzirom na veliki broj ljudi koji pati od ovog problema, nečista koža i prištići ozbiljno narušavaju kakvoću života svakog pojedinca – uzrokujući probleme na koži, ali ostavljajući trag i na samopouzdanju pojedinca.

Za vidljive simptome nečiste kože odgovorna su četiri faktora: proizvodnja viška sebuma (seboreja), formiranje komedona (folikularna hiperkeratoza), povećani broj bakterija koje utječu na stvaranje prištića (Proionibacterium acnes) i upala koja ih prati.

Uklonite sva četiri uzroka nečiste kože


Eucerin®DermoPURIFYER  sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka koji djeluju protiv sva četiri uzroka nastajanja nečiste kože. Mliječna kiselina omogućuje bolji protok sebuma i pomaže u prodiranju ostalih sastojaka. L-karnitin onemogućuje pretvaranje masnih kiselina u sebum. Dekandiol posjeduje izvrsna antimikrobna svojstva, osobito protiv Proionibacterium acnes, dok aktivni sastojak licochalcone A umiruje kožu.

Imate li nečistu kožu lica, važno je:


Svakodnevno očistiti kožu lica kako bi je pripremili za daljnju njegu. Znanstvena istraživanja pokazala su kako dobro očišćena koža upija gotovo 10% više sastojaka proizvoda za njegu. Kožu je potrebno dobro očistiti na večer, ali i ujutro kako bi se otklonio višak sebuma, mrtve stanice i znoj koji se nataložio na koži, te kako bi njega kože bila učinkovita. Kako bi se postigli optimalni rezultati, dnevna i noćna njega treba biti dio vaše redovite njege kože jer SAMO kombinacija čišćenja, dnevne i noćne njege osigurava učinkovitu borbu protiv sva 4 faktora nečiste kože.

Čistiti lice dva puta dnevno, ujutro i navečer. Iako prljavština nije izravni uzrok nečiste kože ili prištića, pomnim čišćenjem kože uklanja se višak sebuma, čestice prljavštine i ostatak šminke.

Nakon čišćenja lica, nanesite proizvod za njegu kože. Nemojte izbjegavati nanošenje krema kako biste smanjili količnu sebuma i sjaj lica, jer ćete time postići upravo suprotan učinak. Kako bi se postigli optimalni rezultati, dnevna i noćna njega trebaju biti dio vaše redovite njege kože jer SAMO kombinacija čišćenja, dnevne i noćne njege osigurava učinkovitu borbu protiv sva 4 faktora nečiste kože.

Nemojte istiskivati prištiće, kako ne biste oštetili svoju kožu. Savjetujemo vam odlazak dermatologu koji će vam preporučiti iskusnog kozmetičara.
Ako prištić još nije zreo, prekrijte ga stikom.

Izlažete li se suncu, dobro se zaštitite. UV zračenje sunca stimulirajuće djeluje na stanice i može dovesti do povećane proizvodnje sebuma. Također, mnogi lijekovi protiv prištića uzrokuju osjetljivost kože na svjetlost.

Pripazite na razinu stresa u vašem životu i prehranu. Poznato je kako ishrana bogata ugljikohidratima, kao i pretjerana konzumacija kravljeg mlijeka, mogu potaknuti nastajanje prištića.

Pozivamo Vas da pratite testiranje Eucerin®DermoPURIFYER proizvoda na http://ext10.nivea.hr/eucerin_dermopurifyer/testiranje.html.  Naših 20 ispitanika tijekom 2 mjeseca dijeli svoja iskustva i mišljenja o borbi protiv nečiste kože. 

U mjesecu darivanja Eucerin® i Hansaplast vam poklanjaju prigodni popust na bilo koji kupljeni proizvod. Akcija traje od 6.12. do 31.12.2011 u odabranim ljekarnama. Saznajte više na http://www.eucerin.com.hr/promocije/main.htm .