Internet je uvjeren da Nick Jonas pokušava osvojiti odnedavno slobodnu Jennu Dewan

Foto. Instagram 

GLUMICA i plesačica Jenna Dewan, koja je devet godina bila u braku s glumcem Channingom Tatumom, slobodna je tek dva mjeseca, a već ima udvarača koji je od nje mlađi 12 godina. Riječ je o 25-godišnjem glazbeniku Nicku Jonasu koji se 37-godišnjoj Jenni upucavao na njenom Instagramu, što nije promaklo budnom oku javnosti. 
 
 
Jenna je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u seksi kožnoj haljinici libanonskog dizajnera Zuhaira Murada koju je nosila u nedjelju navečer na dodjeli nagrada Billboard, a pjevač je ispod fotke ostavio zanimljiv komentar.
 
 
"Dodjela nagrada Billboard - bila je to jako zabavna večer" Hvala vam što ste me pozvali!, napisala je Jenna u opisu fotografije, a Nick je komentirao: Zaista je bila. Zar ne?".
 
 
Obožavatelji su njegov misteriozni komentar protumačili kao pokušaj upucavanja i uputili pjevaču hrpu ohrabrujućih komentara, ali pokoje upozorenje.
 
 
"Nick Jonas, znaš li da Channing Tatum budno prati ovo", "Samo naprijed Nick!", "Jenna i Nick bi bili presladak par", samo su neki od komentara obožavatelja koji su se, očito, napokon pomirili s raspadom braka slavnog para.
 
Podsjetimo, Jenna i Channing zaljubili su se davne 2006. godine na setu filma "Step Up" te su zajedno bili čak 12 godina, od čega devet u braku. Kćerkica Everly stigla je kao kruna ljubavi u svibnju 2013. godine, a par je bio jedan od omiljenih i najslađih u Hollywoodu, zbog čega je vijest o njihovom razvodu itekako iznenadila javnost.