Iva Radić i Maja Šuput podsjetile su nas na jedan laskavi model haljina

Foto: Instagram

TAMAN uoči sezone blagdanskih tuluma, dvije poznate Hrvatice podsjetile su nas na jedan pomalo zanemareni model haljina koji laska silueti bolje od većine drugih modela.

Riječ je o haljinama sirena kroja koje većim dijelom prate liniju tijela te se na dnu naglo šire te tako stvaraju iluziju užih bokova i ramena te općenito vitkije figure. U to će vas dodatno uvjeriti bivša manekenka Iva Radić i pjevačica Maja Šuput koje su se isti dan pohvalile haljinama sirena kroja.

Iva je odabrala čipkasti model u svijetloplavoj boji, midi dužine i s naglašenim ramenima te remenom u struku s potpisom domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Haljinu je i sjajno iskombinirala s preslatkom ružičastom clutch torbicom i jednostavnim, ali zbog boje i efektnim bijelim sandalama.

Maja se, pak, odlučila na šljokičastu crnu sirena haljinu koja bočno otkriva golu kožu te na ramenima ima perje, a haljinu potpisuje njen dobar prijatelj i stilist Marko Grubnić.

Maja se, za razliku od Ive, nije igrala bojama već se odlučila za potpuno crnu kombinaciju sa sandalama koje su djelomično i prozirne. 

A osim što su nas podsjetile na ovaj laskavi trend, obje su potvrdile i veliki modni povratak trendova iz osamdesetih u nadolazećoj party-sezoni, o čemu još više možete pročitati OVDJE.