James Bond u rijetkom izlasku s lijepom i talentiranom suprugom

Foto: Splash News

PAR doista rijetko viđamo u javnosti.

Radi se o glumačkom paru Rachel Weisz i Danielu Craigu koji su u početku bili dugogodišnji prijatelji i kolege prije nego što se među njima rodila ljubav.
 
 
To se dogodilo u prosincu 2010. godine, a par je već u lipnju 2011. godine bio vjenčan i to na ceremoniji u New Yorku, na kojoj je bilo svega četiri uzvanika, među kojima su bili njegova kći i njezin sin.
 
Plavokosom Jamesu Bondu to je drugi brak, a prije Rachel, ljubio je glumicu Fionu Loudon od 1992. do 1994. godine.
 
 
Rachel je u ljeto 2001. godine upoznala redatelja Darrena Aronofskog s kojima ima sina, a par je ostao u odličnim odnosima i nakon prekida 2010. godine, upravo zbog njega.
 
Redatelj je posljednje bio u vezi s glumicom Jennifer Lawrence s kojom mu je nakon 2 godine veze presudila razlika u godinama, a sada navodno ljubi još mlađu manekenku i glumicu Suki Waterhouse koja je poznata i kao bivša djevojka glumca Bradleyja Coopera.
 
 
A James Bond i njegova lijepa i talentirana supruga jučer su se pojavili na crvenom tepihu, što doista rijetko rade, i to na jednoj gala večeri u New Yorku.
 
I dok je ona blistala u narančasto-crnoj kombinaciji, Daniel je pažnju privlačio u elegantnom, plavom odijelu kakvo i priliči tajnom agentu 007.
 
Zgodan par, nema što!