Je li proslava zaruka slavnog para zapravo bila njihovo tajno vjenčanje?

Foto: Instagram 

POČETKOM godine slavna glumica objavila je zaruke i to na isti način kako je prije četiri godine objavila da se razvodi od bivšeg supruga.
 
Riječ je o 45-godišnjoj glumici Gwyneth Paltrow koja je na naslovnici siječanjskog izdanja svoga časopisa GOOP objavila da se zaručila za godinu dana starijeg producenta Brada Falchuka.
 
 
Par je prošlog vikenda u poznatom Los Angeles Theatreu organizirao tulum povodom proslave zaruka na koji su pozvali brojne zvijezde A-liste, uključujući Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Reese Witherspoon, Juliju Roberts, Demi Moore i još puno drugih slavnih imena, no čini se da je goste na tulumu dočekalo veliko iznenađenje.
 
 
Naime, šuška se da je proslava zaruka zapravo bila samo paravan te da su se glumica i producent za vikend vjenčali, kako navode brojni strani mediji. Glasine je potakla Gwynethina mama koja je viđena kako u losanđeleško kazalište unosi vjenčanicu u vrećici brenda Monique Lhuillier.
 
 
Glumica je danas na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se gleda u zrcalo uz opis: "Jutro poslije", kojom je također dodatno uzburkala glasine o udaji, a u komentarima je dobila i brojne čestitke. 
 
 
A ako su vijesti o vjenčanju zaista istinite, Gwyneth i Bradu želimo puno sreće u braku!