Jennifer Aniston proglašena najljepšom ženom na svijetu: Ovo su tajne njezinog izgleda

Foto: People, Giphy

NI U 47.godini života, glumica Jennifer Aniston nije izgubila na privlačnosti.

Dapače, ovaj je tjedan dobila iznimno laskavu titulu - proglašena je najljepšom ženom na svijetu po izboru časopisa "People"!

Naslovnica s Jennifer u ulozi najljepše žene otkrivena je jučer navečer, izvještava ET, a Jennifer je izjavila kako se kad je čula za tu vijest osjećala poput tinejdžerke.



Početkom mjeseca glumica je izjavila kako se osjeća iznimno dobro u svojim četrdesetima te kako misli da sada izgleda bolje te da je zdravija nego u dvadesetima.

"Jako sam smirena. Doslovno se budim svaki dan i osjećam sretno.", izjavila je Jennifer.

Život četrdesetogodišnjakinje koja želi izgledati dobro za "People" je opisala ovako:" Smiješna je ta nagla promjena od vremena kad te uopće nije briga do razdoblja u kojem moraš biti vrlo pažljiv i svjestan oko stvari koje unosiš u tijelo. I paziti na način na koji spavaš i kako se brineš za sebe. U dvadesetima svašta prolazi."



Simpatična plavuša priznala je i kako je preokrenula stranicu i počela brinuti o sebi tek kada joj je agent rekao da je prebucmasta. "Pomislila sam - molim!? Ali moja prehrana zaista je bila užasna. Pila sam frape i jela pržene krumpiriće s umacima. Sva sreća da sam počela obraćati pažnju."


Koja je njezina tajna za mir, sreću i unutarnju ljepotu?

"Preuzimanje izazova i izbjegavanje osjećaja srama zbog stvari koje nisu ispale onako kako smo očekivali. I ne smijete se osjećati kao promašaji i dozvoljavati ljudima da kritiziraju vaš život i pokušavaju vas natjerati da se osjećate kao da niste uspjeli u nečemu. To je otrovna buka."

Nakon zgodne Jennifer, na listi su se našle i  Jennifer Garner, Taraji P. Henson, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Kerry Washington, Lupita Nyong'o, Carrie Underwood, Helen Mirren i Brie Larson.