Jennifer Lawrence prva je glumica koja će dva puta krasiti rujansku naslovnicu Voguea

Foto: Instagram/Vogue

SVATKO tko prati modu zna da je rujansko izdanje Voguea najvažnije od svih.

A ovogodišnje je još i važnije jer "modna biblija" slavi svoju 125. godišnjicu, pa je biti na njezinoj naslovnici itekako velika stvar. Ta čast pripala je glumici Jennifer Lawrence, i to po drugi put u samo četiri godine.

Lawrence je tako postala prva glumica koja je krasila dva rujanska izdanja Voguea, a da stvar bude još zanimljivija, ovoga puta dobila je čak četiri naslovnice.

Prva naslovnica portret je glumice, kojeg je naslikao kontroverzni američki slikar John Currin. Ovo je i prva naslikana rujanska naslovnica u povijesti "modne biblije", a na njoj Jennifer drži Miu Miu torbicu.

Na drugoj naslovnici Lawrence pozira u njujorškoj luci, s Kipom slobode u pozadini, a fotografirala ju je poznata Annie Leibovitz. Na njoj glumica nosi upečatljivu crvenu Ralph Lauren haljinu.

Treća naslovnica je crno-bijela, a potpisuje je fotograf Bruce Weber. Jennifer na njoj nosi Dior košulju.

Na četvrtoj, ujedno i posljednjoj naslovnici, glumica pozira u zlatnoj Versace haljini, a fotografiju potpisuje poznati dvojac Inez and Vinoodh.

Već u lipnju krenule su glasine o tome kako će Jennifer biti zvijezda rujanskog Voguea, a koje su sada napokon i potvrđene. A dok čekate da izdanje dođe na kioske, prisjetite se i njezine prethodne naslovnice iz 2013. godine.