Jesenska boja i proljetna suknja u prvom ovogodišnjem stajlingu Meghan Markle

Foto: EPA-EFE

NAKON zasluženog dvomjesečnog odmora u Kanadi, Meghan Markle i princ Harry vratili su se kraljevskim dužnostima.

U svom prvom službenom izlasku u 2020. godini posjetili su kanadsku ambasadu u Londonu, a Meghan je za tu prigodu složila chic jednobojni stajling u kojem se poigrala godišnjim dobima.

U raznim nijansama smeđe od glave do pete vojvotkinja je potvrdila da ova tipična jesenska boja prolazi i u zimskim mjesecima te da, unatoč popularnom mišljenju, nije nimalo dosadna već da može izgledati jako primamljivo i luksuzno.

Glavna zvijezda njezinog stajlinga bio je jedan tipični proljetni komad - slip suknja midi dužine u čokoladnoj nijansi u koju je Meghan uvukla karamel smeđu pletenu dolčevitu, a stajling je dodatno podigla salonkama od kraljevskog baršuna. Sve je upotpunila bež kaputom, zimskim klasikom koji svaka ljubiteljica mode treba imati u ormaru.

Jednobojno odijevanje je najsigurniji način da izgledate elegantno u svakoj prilici, a takve ćete stajlinge najlakše učiniti zanimljivijima ako se poigrate različitim nijansama jedne boje ili različitim tkaninama. Meghan je u svojem outfitu primijenila obje metode te je svojim prvim stajlingom u 2020. potvrdila da će nas i ove godine nastaviti oduševljavati.